OVER ONS

onze bestuursleden en jury

Kirstin (Almelo, 54 jaar, echtgenote, moeder, schoonmoeder in spé, vrouwtje van hond McCoy en kater Dudley) is auteur en schrijft voor allerlei genres: van babyboeken tot rouwboeken, van romans tot thrillers. Ze is bestuurslid geweest van het voormalige Valentijngenootschap en heeft dit met heel veel plezier gedaan. 

Lezers en schrijvers bij elkaar brengen en zo de positieve kracht van het geschreven woord naar voren te brengen is iets geweldigs.

Han Peeters is naast schrijver (14 boeken, waarvan er 4 in het Engels zijn vertaald) tevens clusteruitgever, uitgever van Davey Jones Publishing / Uitgeverij Ellessy en luisterboekuitgever (LuisterEffect). Hij is de hoofdsponsor. Onder de paraplu ‘ClusterEffect’ worden per jaar zo’n 500 nieuwe boeken, e-boeken luisterboeken en podcasts op de markt gebracht.

Diane Kooistra (47) is getrouwd en heeft een zoon. Toen werken in de zorg niet meer lukte heeft ze zich op andere zaken gericht die haar heel gelukkig maken. Zij is veellezer, proeflezer en recensent voor haar boekenhoekje en VrouwenThrillers.nl, een uit de hand gelopen hobby. Ze houdt ervan om haar leeservaringen te delen op social media. Daarnaast was ze tot 2019 actief als bestuurslid van het Valentijngenootschap en zat ze in meerdere boeken jury’s. Ze is daarnaast ook actief als educatie vrijwilliger voor het Rode Kruis.

De jury

De jury, bestaande uit een groot aantal zeer ervaren lezers en recensenten, zal middels een jureringssysteem een puntenscore aanleveren bij de eindjury. Daaropvolgend zal de shortlist bekend gemaakt worden, die zal bestaan uit 5 titels.
Diane Kooistra